De Dag van de Juridisch-financiële Dienstverlening

Op woensdag 30 november 2016 organiseert BNI Opaal een speciale netwerkbijeenkomst die in het teken staat van Juridisch-financiële dienstverlening. In de breedste zin van het woord. Onze advocaat ondernemingsrecht, onze accountant en belastingadviseur hebben regelmatig aanbevelingen voor advocaten met andere specialismen, voor notarissen, fiscalisten, boekhouders, administratiekantoren en andere organisaties die zich direct of indirect bezighouden met juridische of financiële zaken.

BNI (Business Network International) is een wereldwijd netwerk van ondernemers die elkaar helpen met ieders business. Onder het motto “Geven Loont” stelt elk lid zijn netwerk open voor de andere leden. Elke woensdagochtend bespreken we dit in het NH Hotel te Naarden.

Wij zoeken notarissen, fiscalisten, boekhouders, pensioenadviseurs & administratiekantoren.

Wil je als ondernemer aanhaken bij een energieke groep ondernemers in Gooi & Vechtstreek, wil jij onderdeel zijn van hét Powerteam juridisch-financiële dienstverlening, wil je meer omzet en een bijdrage kunnen leveren aan grotere projecten, meld je dan aan voor de Dag van Juridisch-financiële dienstverlening op 30 november 2016.

En hou er rekening mee dat er binnen BNI Opaal uiteindelijk plaats is voor maar 1 notaris, 1 advocaat met een specifiek specialisme, 1 fiscalist, 1 boekhouder, 1 administratiekantoor.  Geen onderlinge concurrentie binnen ons chapter. Dus wie het eerst komt, die lacht het hardst.

Meld je aan voor deze bijeenkomst

Op woensdagochtend 30 november komen we samen in het NH Hotel te Naarden van 06:45 uur tot 08:30 uur. Het NH Hotel vind je aan de IJsselmeerweg 3, 1411 AA te Naarden. Meld je aan via onderstaand contactformulier en we sturen je alle gegevens zo snel mogelijk toe.