Dag van Vrije Tijd – 19 oktober

Woensdag 19 oktober 2016 staat bij BNI Opaal speciaal in het teken van Vrije Tijd. In de breedste zin van het woord. Want er zijn regelmatig aanbevelingen voor restauranthouders, cateraars, reisbureau’s, spa’s & evenementenbureaus.

BNI (Business Network International) is een wereldwijd netwerk van ondernemers die elkaar helpen met ieders business. Onder het motto ‘Geven Loont’ stelt elk lid zijn netwerk open voor de andere leden. Elke woensdagochtend bespreken we dit in het NH Hotel te Naarden.

Wij zoeken restauranthouders, cateraars, reisbureau’s, spa’s & evenementenbureau’s.

Wil je als ondernemer aanhaken bij een energieke groep ondernemers in Gooi & Vechtstreek, wil jij onderdeel zijn van hét Powerteam Vrije Tijd, wil je meer omzet en een bijdrage kunnen leveren aan grotere projecten, meld je dan aan voor De Dag van de Vrije Tijd op woensdag 19 oktober.

En onthoud: er kan maar 1 cateraar, 1 evenementenbureau, 1 reisbureau & 1 restauranthouder lid zijn bij BNI Opaal. Geen concurrentie binnen ons chapter. Dus wie het eerst komt, die lacht het hardst.

Meld je aan voor de bijeenkomst

Op woensdagochtend 19 oktober komen we samen in het NH Hotel te Naarden van 06:45 – 08:30u. Het NH Hotel vind je op de IJsselmeerweg 3, 1411 AA Naarden. Meld je aan via onderstaande aanmeldformulier en we sturen je alle gegevens zo spoedig mogelijk toe.