De Dag van de Bouw – 7 september

Woensdag 7 september 2016 staat bij BNI Opaal speciaal in het teken van de Bouw. In de breedste zin van het woord. Want er zijn regelmatig aanbevelingen voor aannemers, makelaars, interieurarchitecten, maar ook notarissen, advocaten vastgoed, hypotheekadviseurs en installatiebureaus.

BNI (Business Network International) is een wereldwijd netwerk van ondernemers die elkaar helpen met ieders business. Onder het motto ‘Geven Loont’ stelt elk lid zijn netwerk open voor de andere leden. Elke woensdagochtend komen we samen in het NH Hotel te Naarden.

Wij zoeken aannemers, makelaars, interieurarchitecten, maar ook notarissen, advocaten vastgoed, hypotheekadviseurs en installatiebureaus.

Er is een aannemer lid geweest van ons chapter die zijn lidmaatschap moest stopzetten, simpelweg omdat hij het te druk had. De keerzijde van de medaille. Want 80% van zijn klussen kwamen (en komen voor een groot deel nog steeds) uit het netwerk dat hij met BNI in een aantal jaren opgebouwd heeft.

In ons chapter zit Gea van der Horst van Lokaal18b2. Lokaal18b2 is een ontwerpatelier in Bussum dat woningen of panden, kort gezegd, een nieuwe look geeft, met respect voor het bestaande. Gea heeft regelmatig de behoefte om te sparren met aannemers, met makelaars, interieur architecten, installatiebureaus; om samen met hypotheekadviseurs en notarissen projecten tot een goed einde te brengen waarin je op elkaar vertrouwt en met elkaar bouwt aan een prachtig resultaat. Gea wil dolgraag binnen BNI Opaal een Powerteam Bouw opzetten: een team zelfstandige bedrijven die samenwerken, waardoor zowel de klant als het team zelf ‘koning’ is, met korte lijnen, wederzijds vertrouwen in elkaars kennis en kunde.

Dus zit je in de bouw -in de breedste zin van het woord-, en wil jij onderdeel zijn van een Powerteam Bouw, wil je meer omzet en een bijdragen kunnen leveren aan grotere projecten, meld je dan aan voor De Dag van de Bouw op woensdag 7 september.

Onthou: er kan maar 1 aannemer, 1 makelaar, 1 notaris, 1 interieur architect en 1 installatiebureau lid zijn bij BNI Opaal. Geen concurrentie binnen ons chapter. Dus wie het eerst komt, die lacht het hardst.

Meld je aan voor de bijeenkomst

Op woensdagochtend 7 september komen we samen in het NH Hotel te Naarden van 06:45 – 08:30u. Het NH Hotel vind je op de IJsselmeerweg 3, 1411 AA Naarden. Meld je aan via onderstaande aanmeldformulier en we sturen je alle gegevens zo spoedig mogelijk toe.